Tus lentillas Online al Mejor Precio - Vistaoptica
Lentes de contacto diarias VISTAOPTICA 1 Day Pack de 30
Lente de contacto diaria VISTAOPTICA 1 Day en pack de 90
Lentes de contacto diarias VISTAOPTICA 1 Day Silicone Plus Multifocal Pack de 30
Lentes de contacto diarias VISTAOPTICA 1 Day Silicone Plus Pack de 30
Lente de contacto diaria VISTAOPTICA 1 Day Silicone Plus en pack de 90
Lentes de contacto diarias VISTAOPTICA 1 Day Silicone Plus Tórica Pack de 30

Les teves lents de contacte en línia al millor preu

A VISTAOPTICA MIRALLES som especialistes en lents de contacte T'oferim un ventall ampli de possibilitats perquè triïs les lents de contacte en línia al millor preu, tant pel que fa a lents de contacte diàries com mensuals.

Tenim les millors marques de lents de contacte

Tenim per a tu les millors marques fabricades per CooperVision, Alcon, Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Mark’Ennovy i Servilens. També tenim la nostra marca pròpia, VISTAOPTICA, que podràs trobar en línia amb un sol clic, siguis on siguis.

 

Pots anar al centre VISTAOPTICA MIRALLES que tinguis més a prop, on trobaràs totes les marques i l'assessorament personalitzat i gratuït dels nostres professionals, que t'aconsellaran segons l'ús que n'hagis de fer. Valoraran l'estat de la còrnia, de la conjuntiva i de la llàgrima i calcularan els paràmetres exactes per triar el tipus de lents de contacte que millor se t'adapti.

 

Si no has portat mai lents de contacte o te les vols canviar, t'oferim la possibilitat de fer una prova gratuïta de lents de contacte, durant la qual també t'ensenyarem a posar-te-les i a treure-te-les. Només és qüestió de pràctica!

Les millors lents de contacte per a tu

Les millors lents de contacte per a tu són les que et fan sentir com si no portessis res Tant si tens miopia, hipermetropia, astigmatisme o vista cansada com si, simplement, vols canviar el color dels ulls, les lents de contacte són un complement ideal per a la mirada.

 

Hi ha moltes opcions, tant de disseny com de materials, i el nostre objectiu és que portis les que et quedin millor i et siguin més còmodes. La nostra prioritat sou tu, la teva comoditat i la teva salut visual.

 

VISTAOPTICA MIRALLES cuida la teva mirada.

Avantatges de portar lents de contacte

L'avantatge principal de portar lents de contacte és la sensació de llibertat, la comoditat i l'amplitud de camp visual que tindràs quan les portis posades. Les lents de contacte et proporcionen una visió clara i nítida en totes les direccions. No hi ha punts cecs ni visió borrosa. A més, no estàs limitat per una muntura i, com que tens la lent de contacte més a prop de l'ull, també millores la visió.

 

A diferència de les ulleres, les lents de contacte no s'han de netejar gaires vegades al dia. Ja ho fan les teves parpelles.

 

És bo tenir opcions. Encara que hi vegis bé amb les ulleres, es bo saber que no les has de fer servir sempre. Les lents de contacte et permeten expressar-te d'una altra manera i fer servir les ulleres de sol que sempre havies volgut ; o fer el teu esport preferit sense limitacions.

Descobreix la nostra gran varietat de lents de contacte diàries

Les lents de contacte diàries tenen un gran avantatge sobre la resta: estrenes lents cada dia, i això dona una sensació de confort i comoditat absoluta. Com que les canvies cada dia no es deterioren i mantenen les seves propietats. També evites infeccions, perquè les llences quan acaba la jornada. Si tens al·lèrgia als líquids de manteniment, aquesta és la millor opció. Les lents de contacte diàries no necessiten líquids de manteniment.

 

Tenim lents de contacte esfèriques per a la miopia o la hipermetropia, lents de contacte tòriques per a l'astigmatisme i lents de contacte multifocals per a la presbícia o vista cansada, perquè puguis veure-hi a qualsevol distància.

Lents de contacte mensuals: ideals per a un ús continuat

Sí, per contra, fas un ús més continuat de les lents de contacte, et recomanem les lents de contacte mensuals, amb líquids de manteniment. T'oferim lents de contacte esfèriques per a la miopia o la hipermetropia, lents de contacte tòriques per a l'astigmatisme i lents de contacte multifocals per a la presbícia o vista cansada, perquè puguis veure-hi a qualsevol distància. També disposem de lents de contacte pensades per als més joves, les VISTAOPTICA HIDROGEL JUNIOR H2O, amb uns radis més petits que s'adapten a la mida és petita dels ulls i deixen passar més oxigen gràcies a la tecnologia Aquaform.

Tus lentillas Online al Mejor Precio - Vistaoptica
Tus lentillas Online al Mejor Precio - Vistaoptica

Lents de Contacte